top of page
Fresh Produce

Over Ons

Een gezond voedingspatroon hanteren is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar in veel gevallen wel noodzakelijk. Diëtistenpraktijk Almaaz in Den Haag kan je daarbij helpen. Soms is door toedoen van ziekten of chronische aandoeningen een verandering in het eetpatroon nodig waarbij goede ondersteuning gewenst is. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld overgevoeligheid of intolerantie voor voedsel, hart en vaatziekten, een verhoogd cholesterol of diabetes type 1 & 2.


Ook voor andere gewichtsproblemen zoals bijvoorbeeld emotie-eten, overgewicht of ondervoeding kun je terecht bij Diëtistenpraktijk Almaaz. Een gezond voedingspatroon herstelt de balans in jouw lichaam waardoor je niet alleen gezonder, maar ook energieker voelt. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning tijdens het afvallen door het opstellen van op maat gemaakte voedingsschema’s die u helpen uw streefgewicht te halen én te behouden.


Ervaar je geen gezondheidsproblemen maar vraag je je weleens af of jouw lichaamssamenstelling goed is? Hoe de verhouding is tussen vet- en spiermassa in jouw lichaam? Kom dan gerust langs voor een meting tijdens een eenmalig verkort consult.

Indien gewenst worden er ook voorlichtingen aangeboden op gebied van voeding.

Vraag naar de mogelijkheden.

basalt-stone-texture-bg.jpg

Contact

Voor het maken van een afspraak kun je het online inschrijfformulier invullen. Daarnaast kun je je ook aanmelden via Whatsapp, e-mail en Facebook. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Wanneer er niet wordt opgenomen, spreek dan de voicemail in en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

Locatie:
Korte Stede 2C (Yuwa Sports)
2543 VK Den Haag

Online en telefonische consulten

Tel: 06-21483973
info@dietistenpraktijkalmaaz.nl

  • Facebook

Afspraak verzetten of annuleren?

Bezoek op locaties kan alleen op afspraak. Voor het verzetten of annuleren van afspraken verzoeken we je vriendelijk om afspraken minimaal 24 uur tevoren telefonisch door te geven. Wil je liever een e-mail of Whatsapp bericht sturen, doe dit 48 uur tevoren s.v.p.

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek

Neem bij de eerste afspraak je identiteitsbewijs, verzekeringspasje, verwijsbrief (indien je deze in bezit hebt) en een overzicht van medicatie (indien je deze slikt) mee.

Thanks for submitting!

bottom of page